sym99 0 Oluşturuldu : Kasım 6, 2020 Teslimat ve aktiflik durumunu sorucaktım satın aldıktan sonra teslimatı nasıl oluyor vs. teşekkür ederim Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 Hile Satın Al 9 Yanıtlandı : Kasım 6, 2020 Şu anda Black squad aktif değil. Kısa süre sonra aktif olacak, satın aldıktan sonra 1 saatte aktif edilir. Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 sevimli20 0 Yanıtlandı : Kasım 21, 2020 merhaba teslimat hakkında bilgi almak istiyorum deneme amaçlı ilk etapta günlük key istiyorum fakat bu süreç nasıl ilerleyecek Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
0 Hile Satın Al 9 Yanıtlandı : Kasım 22, 2020 sevimli20, 21.11.2020 - 09:41 yazdı: merhaba teslimat hakkında bilgi almak istiyorum deneme amaçlı ilk etapta günlük key istiyorum fakat bu süreç nasıl ilerleyecek Hangi üründen söz ediyorsunuz ? Alıntı yap Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Teslimat ve aktiflik durumunu sorucaktım satın aldıktan sonra teslimatı nasıl oluyor vs. teşekkür ederim
Bu mesajı paylaş
Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş